Introductie Leica Trinovid 32 HD kijkers.

Leica-Trinovid-32hd-banner.png

Leica breidt haar succesvolle instaprange outdoor- en natuurverrekijkers uit

Vandaag presenteren we de volledig nieuwe Leica Trinovid 32 HD verrekijkers. Meer dan een eeuw aan kennis en ervaring in het ontwerpen en produceren van optische producten, staan aan de basis van deze nieuwe en compacte generatie Leica verrekijkers. Compact, licht van gewicht en robuust. Deze nieuwe generatie van de Trinovid 32 HD-familie Leica Sport Optics biedt een ideale en voorheen ongeëvenaarde kijkkwaliteit voor outdoor, natuur- en vogelliefhebbers. De succesvolle Leica Trinovid 42 HD serie wordt nu dus uitgebreid met twee nieuwe verrekijkers: de Leica Trinovid 8×32 HD en Leica Trinovid 10×32 HD.

De Leica Trinovid 8×32 en 10×32 HD, Om altijd bij de hand te hebben.
Net als de Leica Trinovid 8×42 en 10×42 HD-verrekijkers garanderen de nieuwe Trinovid 32 HD-modellen een uitzonderlijk helder en duidelijk zicht, een hoge resolutie, superieure kleurechtheid en een perfect contrast. Dankzij hun compactheid en lage gewicht passen de Leica Trinovid 8×32 HD en Leica Trinovid 10×32 HD perfect in elke bagage, rugzak of zelfs tas en zijn ze dé perfecte reisgenoten. De met rubber beklede behuizing biedt niet alleen een perfecte grip, maar maakt de verrekijker ook zeer duurzaam, zelfs bij intensief gebruik.

Trinovid_10x32_HD_3D-1

Met zijn extreem lichtgewicht ontwerp zorgt de rubberen buitenkant ervoor dat de Trinovid 32 HD een robuuste en betrouwbare metgezel wordt. De ideale balans van een hoge lichtdoorlatendheid, een helder beeld met een goed contrast en natuurlijke kleurweergave, staan garant voor adembenemende kijkervaring en ongehinderd genieten van de wereld, zelfs in slecht daglicht, op bewolkte dagen of tijdens de schemering. De relatief grote beeldhoek van de nieuwe Leica Trinovid 32 HD kijkers zorgt ervoor dat de bijzondere natuurmomenten snel in beeld gebracht kunnen worden en de ultrakorte minimale scherpstelafstand van slechts 1 meter brengt ook vlinders, insecten en kleine reptielen beeldvullend in beeld.

Zoals bij alle topmodellen verrekijkers in het Leica-assortiment, hebben de lenzen van alle Leica Trinovid HD verrekijkers een zeer effectieve, waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating. Hierdoor blijft in de regen of mist het beeld helder en is de kijker snel te reinigen. De Dioptrie brilcorrecties kunnen snel en eenvoudig ingesteld worden met het rechter oculair en de persoonlijke instellingen voor de kijkafstand tot het oog kunnen worden aangepast door de oogschelp aan te passen. Dit kan heel praktisch met vier click-stopposities. De Leica Trinovid 8×32 HD en de Leica Trinovid 10×32 HD worden compleet geleverd met een nieuw ontworpen lichte en robuuste Leica beschermhoes, gemaakt van water en vuilafstotend neopreen.

Trinovid 32 binocular bag_open-1

‘Onze Leica Trinovid HD-verrekijkers zijn ontwikkeld voor een snel en universeel gebruik. Ze bieden een hoge optische kwaliteit en zijn tegelijkertijd extreem robuust en veerkrachtig, ‘zegt Nanette Roland, Product Manager, Leica Sport Optics. ‘Onze ingenieurs richtten zich vooral op de compacte afmetingen, het lage gewicht en de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. De nieuwe Trinovid HD-verrekijker is hierdoor ook de ideale metgezel voor outdoor-, wild- en vogelliefhebbers.’

Leica Trinovid HD 32 kenmerken

  • Uitzonderlijke optische prestaties
  • Compact en licht van gewicht
  • Extreem robuust
  • Waterbestendige en vuilafstotende Leica AquaDura coating • Unieke ultra korte
  • scherpstelafstand van slechts 1 meter.
  • Perfecte ergonomie/ handligging
  • Aantrekkelijk design
  • Excellente prijs / kwaliteitverhouding

Beschikbaarheid en prijzen:
De nieuwe Leica Trinovid HD verrekijkers zullen te koop zijn via de erkende Leica Sport Optics dealers vanaf eind mei 2017. Kijk voor een Leica SO dealer bij uw in de buurt op: http://www.transcontinenta.nl/leicasodealers. De Leica Trinovid 8×32 HD heeft een adviesprijs van €949.00 en de Leica Trinovid 10×32 HD van €999,00 inclusief B.T.W..

100% tevredenheidsgarantie ook voor de nieuwe Leica Trinovid 32 HD modellen
De Leica Trinovid 32 HD verrekijkers hebben net als alle andere Leica Sport Optics kijkers de “100% tevredenheidsgarantie”. Deze unieke garantie sluit naadloos aan bij de hoogwaardige kwalitatieve eigenschappen van de nieuwe Leica Trinovid 32 HD verrekijkers. De nieuwe Leica Trinovid 8×32 HD en 10×32 HD, worden automatisch ondersteund met dit extra verkoopargument. De “100% tevredenheidsgarantie” is overigens een activiteit die exclusief voor de Nederlandse markt door Transcontinenta B.V. is ontwikkeld. Uitsluitend Leica Trinovid 32 HD verrekijkers geleverd door Transcontinenta B.V. komen dus voor deze ondersteuning in aanmerking.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie, verrekijker en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.