Firmware update 1.2 voor Leica SL.

overview_gallery_01_2002x1126_teaser-1200x675.png

Leica heeft nu voor de Leica SL een nieuwe firmware v1.2 beschikbaar. Dit is de eerste update sinds de introductie van de camera. Het bevat kleine bug fixes, verbeteringen in de beeldkwaliteit en werking van de camera:

  • Verbeterde beeldkwaliteit in het bereik van ISO 50 tot 400
  • Verbetering van het beeld in de elektronische zoeker
  • Grotere flexibiliteit bij het invoeren van WLAN wachtwoorden
  • Correcte herkenning van de R-adapter-M en met juiste aanduiding van het R objectief in de EXIF ​​data
  • Verbetering van de Leica Log gammacurve (L-Log) voor video-opnamen te gebruiken voor SD card opslag (8 bits).
  • De AE-lock-knop kan nu ook gebruikt worden om in te zoomen op het live beeld. Dit is zeer praktisch bij handmatige scherpstelling van bijvoorbeeld Leica M en R objectieven.
  • Ook kan nu de joystick gebruikt worden om op het beeld in te zoomen. Het schakelt hierbij alleen tussen maximale vergroting en het volledige beeld, een tussenstand  is niet mogelijk.

De firmware kan nu gedownload worden in de Leica gebruikersomgeving voor geregistreerde klanten of via de Leica website.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Firmware, Geen categorie, Leica SL en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.