Snelheidboost én uitbreiding van objectievenportfolio, vergroten de veelzijdigheid van het Leica T Camera System.

Leica-T_silver_CU_04Transcontinenta, importeur van Leica in Nederland, presenteert vandaag een zeer belangrijke nieuwe firmware-update voor het Leica T Camera System en kondigt tevens een tweetal nieuwe objectieven voor het Leica T Camera System aan.

Snelheidsverhogingen
De nieuwe firmware versie 1.4 verhoogt substantieel de autofocus snelheid van het Leica T Camera System en verbetert de totale performance. Het Leica T Camera System profiteert zichtbaar van deze nieuwe firmware update en is nu klaar om spreekwoordelijk nog sneller te gaan. Zo komt bijvoorbeeld de Live View mode op in een fractie van een seconde. Bij de nieuwe firmware versie 1.4 voor het Leica T Camera System ligt de nadruk op verhogen van de snelheid van de camera. Zo wordt niet alleen de autofocussnelheid 2 keer verhoogd, maar ook de algehele touch bediening van de camera is na de update sneller en vloeiender en biedt nu responstijden dat drie keer zo snel zijn. Ook start de camera sneller op, want in slechts 0,75 seconde is de camera al gereed om te fotograferen. De firmware update 1.4 is gratis te downloaden vanaf de Leica website.

Kleine andere verbeteringen na de firmware versie 1.4 update:
• Verbetering van de audio/video sync
• DNG+JPG nu ook mogelijk via de APP remote mode
• AF aanpassingen via de APP remote mode
• Verbetering van de functionaliteit van de draaiknoppen
Leica-Summilux-TL_35_ASPH+back-light_silver_front

Nieuwe Leica TL objectieven
In 2016 zullen ook weer twee volledig nieuwe objectieven voor het Leica T Camera System worden geïntroduceerd, die zorgen voor een nog grotere veelzijdigheid te brengen in alle fotografische situaties. Zowel het Leica T Camera System als de nieuwe Leica SL delen dezelfde L bajonetvatting en voor alle nieuwe Leica T camera System objectieven zal dit worden aangegeven met de aanduiding ‘TL’. De Leica Summilux-TL 35mm f/1.4 ASPH. zal beschikbaar zijn vanaf het voorjaar van 2016 en zal in de herfst worden vergezeld door de Leica APO-Macro-Elmarit-TL 60mm f/2.8 ASPH. Samen met de Leica Summicron-T 23 mm f/2 ASPH. die nu al beschikbaar is, vormt dit een prachtig trio van prime objectieven met een zwarte of zilverkleurige afwerking, die indruk maken vanwege hun uitzonderlijke beeldkwaliteit en foto’s met de onnavolgbare ‘Leica look’ en onmiskenbare bokeh.

Compatibiliteit met nieuwe Leica objectieven:
Met deze firmware 1.4 update wordt het Leica T Camera System ook al geschikt voor de nieuwe Leica TL en Leica SL objectieven:
• Leica Summilux-TL 35mm F/1.4 ASPH (beschikbaar maart 2016)
• Leica APO-Macro-Elmarit-TL 60mm F/2.8 ASPH (beschikbaar herfst 2016)
• Leica Vario-Elmarit-SL 24–90 mm f/2.8–4 ASPH. LET OP: dit SL objectief raakt zwaar ontregelt als het op het Leica T Camera System gebruikt wordt zonder de firmware versie 1.4!

De range aan Leica T Camera System objectieven op dit moment:
• Leica VARIO-ELMAR-T 18-56/f3.5-5.6 ASPH.
• Leica SUMMICRON-T 23/f2 ASPH.
• Leica Super-Vario-Elmar-T 11-23/f3.5–4.5 ASPH.
• Leica APO-Vario-Elmar-T 55–135/f3.5-5.6 ASPH.

Adviesverkooprijzen
De adviesverkoopprijzen van de nieuwe Leica T Camera System objectieven worden op een later tijdsstip dichter op de introductiedatum definitief bekend gemaakt. De huidige reeks aan optionele objectieven voor het Leica T Camera System zijn overigens beschikbaar bij de geautoriseerde Leica dealers in Nederland.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Firmware, objectieven en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.