Introductie Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’.

Leica Ultravid 8x32 'Edition Zagato'_3

Italiaanse automotive atelier ontwerpt Leica verrekijker: de Leica Ultravid 8×32 ’Edition Zagato’

Transcontinenta, importeur van Leica in Nederland, presenteert de in samenwerking met het exclusieve Italiaanse automotive atelier en Total Design Center Zagato ontworpen speciale limited edition verrekijker: Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’. De overeenkomstige kernwaarden van beide klassieke bedrijven; premium kwaliteit, vakmanschap en traditie, resulteren nu in de Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’. Een combinatie van een uniek ontwerp en ‘cutting-edge’ technologie.

De behuizing van de ‘Edition Zagato’ is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en de twee voorste lenzen zijn voorzien van twee rode geanodiseerde ringen en gegraveerd met ‘Zagato’. In een geavanceerd proces zijn er honderden fijne groeven gefreesd in het oppervlak van de aluminium behuizing, om deze speciale Leica verrekijker een ongekend stijlvol uiterlijk en een unieke look & feel te verlenen. De Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’ is strikt beperkt tot slechts 1.000 exemplaren wereldwijd. In aanvulling op de verrekijker bevat de ‘Edition Zagato’ tevens een speciaal door Zagato ontworpen draagtas, een bijpassende draagriem en een polsriem in fraai Italiaans leer.

Zagato werd in 1919 in Milaan opgericht door Ugo Zagato, die wereldberoemd is omdat hij de eerste in de auto-industrie was die geavanceerde, lichtgewicht luchtvaart technologie toepaste om meer aerodynamische carrosserieën te ontwerpen. Met deze principes werd Zagato een iconische race kampioen in ‘s werelds grootste competities en vandaag de dag is Zagato nog steeds een toonaangevend international merk als het gaat om klassieke, lichte, aerodynamische, sportieve lifestyle- collectors auto’s.

Ultravid 32 HD-Plus Zagato 14

Het atelier en Total Design Center Zagato zijn nog steeds in Milaan gevestigd, waar ze unieke, gelimiteerde collectors auto’s ontwerpen en bouwen. Eerder dit jaar presenteerde het atelier de Zagato de Mostro, in samenwerking met Maserati, aan het internationale publiek op de Concorso d’Eleganza Villa d’Este. De Mostro is een eerbetoon aan de historische, éénmalige Maserati 450 S Zagato uit 1957, bijgenaamd “het monster”, die nu één van de meest kostbare collectors auto’s in de wereld is.

Leica Sport Optics en Zagato zullen op 6 september tijdens het Chantilly Concours d’Elegance in Frankrijk deze unieke Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’ voor het eerst aan het publiek presenteren. De Leica Ultravid 8×32 ‘Edition Zagato’ zal beschikbaar zijn vanaf september 2015 bij geselecteerde Leica Stores en Leica Boutiques voor een adviesverkoopprijs van € 3.500,00 incl. BTW.

Over Zagato
Vandaag de dag vertegenwoordigt het atelier en Total Design Center Zagato als geen ander Italiaanse excellentie door de creatie en productie van limited-edition avantgardistische, lichtgewicht en aerodynamische collectors auto’s. Onder de leiding van Andrea Zagato en zijn vrouw Marella Rivolta Zagato (de derde generatie van de Zagato familie) zet het bedrijf de ontwikkeling voort op het gebied van innovatieve styling en geavanceerde engineering. En…met dezelfde toegepaste Milanese filosofieën als functionaliteit en rationalisme zoals oprichter Ugo Zagato dat bijna een eeuw geleden deed. Zagato’s portfolio omvat internationaal gerenommeerde automotive projecten voor Aston Martin, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Bentley, Lamborghini en Porsche.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in verrekijker en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.