Leica introduceert nieuwe range Leica M Summarit objectieven #photokina2014.

IMG_3355

Leica biedt als geen ander een brede range topkwaliteit M objectieven, voor diverse toepassingen en prijzen. De al lang populaire range Leica M Summarit objectieven met een lichtsterke van F/2.5 wordt nu vervangen door de nieuwe Summarit serie met een diafragma van F/2.4. Naast een iets hogere lichtsterkte, heeft de 35mm nu asferische lenselementen gekregen9 aanduiding (ASPH) en de 70 en 90mm een kortere minimale instelafstand. De Summarit objectieven zijn leverbaar in zwart en silver en komen standaard met een metalen zonnekap en lensdop. Door de compacte bouw en gunstige prijs zijn de zilveren uitvoeringen ook zeer geschikt voor bezitters van een Leica T ( met de Leica M naar T adapter).

De Leica M Summarit 70 en 90 mm F/2.4 zijn nu leverbaar zijn en de Leica M Summarit 35 en 50 mm F/2.4 zullen eind oktober leverbaar zijn via de erkende Leica dealers en de Leica Store Lisse.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in objectieven en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Leica introduceert nieuwe range Leica M Summarit objectieven #photokina2014.

  1. aj zegt:

    de oude summarit lijn had F2.5, niet F2.8

Reacties zijn gesloten.