Leica introduceert Leica S-E en Leica S met 4K video #photokina2014.

IMG_3259

Leica S-E:
Leica toonde op de Photokina een nieuwe versie van de Huidige Leica S, de Leica S-E. Deze is voor 95% het zelfde als de voorganger maar nu in een andere kleurstelling en met een vergrote buffer van 2GB. Ook is de camera iets lager in prijs dan het voorgaande model. De Leica S-E is zeer binnenkort al leverbaar via de Leica dealers.

Leica S:
Leica toonde ook de geheel nieuwe en sterk geüpdate Leica S aan. Deze nieuw middenformaat camera heeft een eigen Leica CMOS sensor met een pixel pitch van 6μm . Hierdoor is een ruisvrij beeld mogelijk tot hoge ISO waarden en is ook het dynamisch bereik erg groot. Speciaal op het gebied van video heeft de camera unieke mogelijkheden zoals het kunnen filmen in 4K met de middenformaat sensor. Dit geeft een ongelofelijke beeldkwaliteit die tot nu toe nog niet te realiseren was. De camera is voorzien van een aantal praktische functies die de cineast nodig heeft. Zo is er een live view weergave van de opname, geeft de camera live de scherptediepte weer van het gebruikte objectief/diafragmacombinatie en is er een HDMI output naar een externe harde schijf. Leica heeft een samenwerkingsverband met Atomos zodat de camera te bedienen is via het LCD scherm van de externe recorder.
De Leica S met 4K video zal in de eerste helft van 2015 leverbaar worden.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in 4k video, middenformaat en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.