Leica introduceert de Leica D-Lux #photokina2014.

IMG_3158

Met de nieuwe Leica D-Lux zet Leica weer een nieuwe maatstaf in compacte  camera’s met een hoge beeldkwaliteit en flexibiliteit in mogelijkheden. Voor het eerst huist in de metalen behuizing een 4/3 sensor die 2x groter is dan de alom geprezen 1″ sensor die andere merken in hun compacts stoppen. Dit heeft een groter dynamisch bereik en ene beter beeld bij hogere gevoeligheden tot gevolg. Het super lichtsterk objectief de Leica F1.7-2.8 24-75mm VARIO-SUMMILUX geeft, in combinatie met de grote sensor, de mogelijkheid om creatief met onscherpte te spelen. Het LCD en de ingebouwde EV zijn uitzonderlijk scherp en helder en maken het eenvoudig om ook accuraat met de hand scherp te stellen. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas bij het maken van een 4K video opname. Via Wi-Fi zijn de foto’s te delen met anderen of kan de camera bediend worden via een smartphone of tablet.
De prijs van de camera inclusief een externe mini flitser, 3 jaar garantie en een licentie van Adobe Lightroom 5 zal uw verbazen.
Lees meer voor details het Nederlandse persbericht of bezoek de internationale Leica website.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Compact en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.