Nieuw Leica M 90mm F4.0 macro objectief met universele tussenring.

MACRO-ELMAR-M_90_MM_F-4_ASPH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de introductie van de nieuwe Leica Macro-Elmar-M 90 mm ​​f / 4, presenteert Leica een gematigd teleobjectief in een compact formaat. Hierdoor is het absoluut perfect voor reis- en portretfotografie. Tegelijkertijd biedt het uitzonderlijke beeldprestaties, niet alleen van dichtbij, maar ook wanneer het gebruikt wordt voor portretten of landschapsfotografie. In combinatie met de nieuwe Leica M Macro Adapter kan het ook worden gebruikt voor macrofotografie met een reproductie verhouding tot 1:2. het scherpstellen is op het grote LCD of met de EV op de Leica M met de live View functie makkelijk en snel.

Macro-Elmar-M-4-90-und-Adapter-
De nieuwe Macro Adapter is ook te gebruiken op alle andere Leica M objectieven en geeft vanaf 50mm een afbeeldingsmaatstaf van 1:2 en bij groothoek nog veel sterker. Het bijzondere bij gebruik op de nieuwe 90mm macro is dat het objectief met gebruik van de Macro Adapter nog steeds tot oneindig scherp kan stellen.

Ga voor meer informatie naar de Leica website.

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in M-Systeem, objectieven en getagged met . Maak dit favoriet permalink.