Leica X Vario High Resolution JPG en DNG sample opnamen.

Schermafbeelding 2013-06-11 om 15.12.27

De Transcontinenta Leica brandmanager, Eric Hendriks, beschikte over de Leica X Vario tijdens een kort verblijf in het zonnige Venetië. Een mooi moment om de nieuwe X varia aan de tand te voelen. Het grote en hoge resolutie LCD maakte het mogelijk om ook in de felle zon goed te kunnen fotograferen. Alle opnamen werden gemaakt in DNG en JPG Fine. Hoewel er nog geen officiële ondersteuning is voor de Leica X Vario, waren we toch al in staat om met Adobe Lightroom 4.4 de DNG files te bewerken. Voor de zwart-wit omzetting is daarna nog gebruik gemaakt van Nik Silver Efex Pro 2. Het is goed om te weten dat de Leica X varia standaard geleverd zal worden met de recent geïntroduceerde Lightroom 5 versie, zodat de meest moderne techniek gebruikt kan worden bij het converteren van de Leica DNG files.

Bekijk alle High RES JPG sample opnamen op de Transcontinenta Flickr account.

Wij stellen iedereen ook in de gelegenheid om zelf met een paar DNG files aan de slag te gaan. Gebruik hiervoor alleen de meest recente versies van Adobe Photoshop Camera RAW 7 of Adobe Lightroom 4.4 of 5.

DNG Downloads.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Camera's, Compact en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.