Transcontinenta Photokina Report 2012

Transcontinenta_photokina_special_2012

Tijdens de Photokina in Keulen kon u live op de hoogte blijven van het laatste Leica en ander meest interessante nieuws van de merken van Transcontinenta. De laatste productinformatie, aangevuld met foto’s en vaak zelfs een video met extra uitleg. Dit is allemaal verschenen op het Transcontinenta blog en de diverse social media kanalen als Facebook, Twitter en Google+. Omdat wij ook begrijpen dat het soms lastig is om alle informatie continu te blijven volgen, hebben wij vandaag voor u nog een extra manier, om de laatste informatie nog even rustig door te lezen. In dit Photokina Report, staan duidelijke samenvattingen van al het laatste nieuws en ook een flink aantal pagina’s met speciaal Leica nieuws.

De samenvattingen zijn aangevuld met foto’s en links naar video’s en brochures. Kortom, heeft u niet de mogelijkheid gehad om tijdens de Photokina alles te volgen, dan hebben wij hier de oplossing voor u.

 Bekijk hier het rapport online en download hier de printbare PDF.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.