De nieuwe Leica M

Img_1449

Als importeur van Leica in Nederland zijn wij uiteraard al trots op de kwaliteit en mogelijkheden van de camera’s en objectieven, maar nu mogen we wederom met heel veel enthousiasme deze nieuwe meetzoeker camera introduceren: De Leica M (inderdaad zonder ‘10’). Met de introductie van de Leica M wordt een baanbrekende mijlpaal in de geschiedenis van het Leica meetzoekersysteem gezet. Dit is de eerste M camera met een nieuwe in Europa ontwikkelde CMOS image sensor en andere mogelijkheden zoals Live View en Full HD video! Dit is zonder twijfel het meest veelzijdige model ooit binnen de Leica series meetzoeker camera’s. De M combineert de voordelen van innovatieve, digitale technologie met de meetzoeker technologie die geperfectioneerd is door de jaren heen. Met de R-adapter, Live View, Pixelpeeking en een High Res electronische zoeker is de Leica M ook geschikt voor het gebruik met de professionele R objectieven van weleer. Kortom: wij zijn trots, enthousiast en wederom compleet gefascineerd van dit nieuwe model.

Hier een overzicht van de nieuwe features van deze Leica M: Leica Max CMOS image sensor (24 mp, 35mm), live view, pixel peeking focus, croning gorilla glass LCD scherm, 1080p Full HD video opname met 24 bps, twee extra focus methodes en een nieuwe focus knop.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.