Nieuwe Leica M9 firmware versie 1.196 beschikbaar.

M9-p_silver_front

Voor de Leica M9 is nu een belangrijke nieuwe firmware versie beschikbaar.

Prestatie verbeteringen na het gebruiken van firmware versie 1.196:


· Verdere verbeteringen van de SD-kaart comptabiliteit.
· Implementatie van objectief detectie voor de nieuwe Leica APOSummicron-M 1:2/50mm ASPH.
· Verbeterde power management.
 

De camera meet nu intern de batterij stabiliteit. In het geval van een zwakke batterij stabiliteit schakelt de camera automatisch uit. Het gebruiken van oude batterijen zou met de vorige firmware versies onder bepaalde omstandigheden hebben kunnen leiden tot camera-crashes en strepen op het beeld. Vooral het gebruik van bijna 6 jaar oude M8 batterijen bleek kritisch.
 

Het is de aard van Li-ion batterijen dat de capaciteit na een bepaalde tijd afneemt.
Wij raden aan om de batterijen voor de M8 en de M9 na 3 jaar op zijn laatst te vervangen. Intensief gebruik kan het verouderingsproces zelfs versnellen en dan dienen de batterijen eerder vervangen te worden.
In het geval, dat het totaal aantal opnames, dat kan worden genomen met een bepaalde batterij, met firmware versie 1.196 aanzienlijk lager is dan voorheen raden wij u aan deze te vervangen.
Nieuwe batterijen zijn te bestellen bij alle Leica dealers (bestelnummer 14464)

Hou er rekening mee, dat uw instellingen en uw gebruikersprofielen na de firmware-update kunnen worden verwijderd. Maak een notitie van uw instellingen en gebruikersprofielen voordat u de firmware-update gaat uitvoeren.

Klik op de volgende link om direct naar de Leica M9 firmware update te gaan: http://bit.ly/PR50Oz

Voor eventuele vragen neem contact op met uw Leica dealer of Transcontinenta als de Leica importeur van Nederland.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.