Zeer enthousiaste Leica V-Lux 3 gebruiker op zoek naar spreektijd.

Leica-v-lux-3-superzoom-0

Op een regenachtige vrijdag de 13e werden we als Leica importeur gecontact door een zeer enthousiaste Leica V-Lux 3 bezitter. Hij was op zoek naar een platform om zijn enthousiasme over zijn Leica V-Lux 3 camera kenbaar te maken. En wie zijn wij om deze enthousiaste Leica fan niet even wat ‘spreektijd’ te geven….

Wilt u ook uw review van enig Leica product, oud of nieuw, met andere Leica fans delen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: leica@transcontinenta.nl en wij delen uw review graag.

 

” Als eerste wil ik zeggen dat wederom bij deze aankoop, de info, service en klantvriendelijkheid bij Coolblue weer optimaal goed was! Nu de Leica V-Lux 3. Ja, daar kun je veel over vertellen maar uiteindelijk ook weinig. Want in weinig woorden van foto tot video met ontelbare mogelijkheden, kunnen de liefhebbers blij zijn dat deze camera op de markt is gekomen.
Iets duurder dan zijn medevrienden, maar dik en dubbel het geld waard met 3 jaar garantie.
Oooo,, wat werkt deze camera super snel en geeft deze prachtige scherpe heldere beelden. Een geweldige zoomlens die in alle standen zeer snel scherp stelt. Van breed tot macro het neusje van de zalm. Een zeer mooie hoge lichtopbrengst die het flitsen tot een minimum beperkt. Een ware concurrent van de spiegelreflexcamera, mede door zijn compacte veelvuldigheid en lichtgewicht die alle zware toestellen met lenzen achter zich laat! Met de burstknop maak je tot 12 beelden per sec. En zelfs met mijn test na het resizen van de hoge Mb foto’s bleef er een prachtig helder beeld over in lage Kb.
En zo kan ik doorgaan. De Leica V-Lux 3 is een echte aanrader, waarvan ik nu kort na aankoop al van weet dat ik hier veel plezier mee zal beleven.
Het enigste wat ik minder prettig ervaar is het te uitgebreide Adobe bewerkingsprogramma wat je mag downloaden van internet. Dit programma mag je met een code twee maal downloaden. Dus heb je een pc en een laptop, dan moet je niet aan een nieuwe toe zijn, want dan betaal je voor zo’n (veel te ingewikkeld professioneel) programma veel te veel, jammer Leica, hier mis ik de Duitse hoffelijkheid die normaal niet zuinig is! Maar verders qua camera! Super. Aan een ieder die compact veel mogelijkheden op zak wil hebben…..doen !”
 
Guus Brugers uit Gennep

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.