Fotowedstrijd "Reisfotografie" van DIGIFOTO Pro met als hoofdprijs een Leica X2.

Schermafbeelding_2012-06-29_om_09

Reizen en fotografie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie gaat er nog zonder camera op reis? Zoek de mooiste foto’s uit en stuur ze in voor de fotowedstrijd. Win je de hoofdprijs, dan maak je je volgende reis in gezelschap van de gloednieuwe professionele Leica X2! Of het nu is omdat je vaker dan gemiddeld je camera bij je hebt, of omdat ‘vreemde’ landen gewoon mooier zijn dan Nederland en België, op vakantie maak je vaak mooie foto’s. Stuur je meest indrukwekkende foto van je reis op. Je zult dus je best moeten doen om op te vallen, maar daar staat dan ook een heel mooie hoofdprijs tegenover. De winnaar gaat naar huis met een Leica X2 ter waarde van € 1750 euro. Zorg dus dat je op reis elke dag je camera om je nek hebt hangen om geen shot te missen!

Schermafbeelding_2012-05-11_om_12

De Leica X2 is een professionele Leica compact camera die volledig ‘Made in Germany’ is. De X2 is voorzien van een nieuwe, APS-C-formaat, professionele CMOS-beeldsensor met meer dan 16,5 megapixels (effectief 16,2 MP). De CMOS-beeldsensor van de Leica X2 is ongewoon groot voor een camera in het digitale compact segment. Ondanks de hoge resolutie van meer dan 16 megapixels, is elke afzonderlijke pixel op de sensor erg groot en heeft daarom ook een hogere lichtopbrengst. Het voordeel hiervan is een lage beeldruis, een hoog dynamisch bereik en accurate kleurnuances. De cropfactor van de sensor is 1,5 in vergelijking met 35 mm filmformaat. Dit betekent dat het Leica Elmarit 24 mm f/2.8 ASPH objectief van de Leica X2 een universeel reportage objectief wordt met een effectieve brandpuntafstand van 35mm in Kleinbeeld formaat.

Lees alles over deelnemen en het inzenden op de website van DigifotoPro en voor kijk hier voor meer informatie over de Leica X2.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.