Fotoreis door China met de Leica M Monochrom met heel veel foto’s.

Schermafbeelding_2012-05-11_om_14

Fotograaf Jonathan Slack werd ook al gevraagd om de eerste beta testen te doen in 2009 met de eerste Leica M9 camera. Hij werd nu gevraagd om op zijn rondreis door China de Leica M Monochrom mee te nemen. In zijn uitvoerig verslag bechrijft hij het gebruik van deze bijzondere camera en toont tientallen foto’s die hij maakte tijdens de reis. Door te klikken op een foto wordt je doorgestuurd naar een grotere weergave met alle Exif info. 

Een index van al zijn foto’s is te zien op: www.slack.co.uk/slack/henri_images.html. Neem er de tijd voor en geniet van de wonderschone wereld van het Zwart/Wit.

 

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.