Leica Trinovid: de klassieker is terug!

NIEUW: LEICA TRINOVID 8×42 en 10×42De klassieker is terug! Leica Trinovid en de terugkeer van de universele verrekijker

Schermafbeelding_2012-01-16_om_13

Transcontinenta, de officiële importeur van Leica in Nederland, heeft haar assortiment Leica verrekijkers uitgebreid met twee nieuwe modellen voor nieuwkomers en veeleisende professionals: de Leica Trinovid 8×42 en de Leica Trinovid 10×42. Deze nieuwe Trinovid verrekijkers bieden ultieme precisie gepaard met extreme robuustheid en worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vanwege hun optische en mechanische kwaliteit, zijn de Leica verrekijker Trinovid zowel geschikt voor ervaren vogelaars als jagers. Hun absolute betrouwbaarheid in het dagelijks gebruik wordt gegarandeerd door een perfecte ergonomie en een bijzonder veerkrachtige en duurzame speciale beschermlaag. Daarnaast zijn de Leica Trinovid kijkers compact en erg licht.

Zoals het geval is met de top modellen in het Leica productaanbod, zijn de lenzen van de Leica Trinovid verrekijker voorzien van een uiterst effectieve coating. De robuuste behuizing is gemaakt van magnesium. De brildragers oculairs zijn voorzien van twist-up oogkappen met vier click-stop-instellingen, zodat ook brildragers het volledige beeldveld kunnen overzien.

Kenmerkende eigenschappen Leica Trinovid 8×42 en 10×42 verrekijkers:
– Uitstekende optische prestaties
– Uitstekende mechanische eigenschappen
– Extreme robuustheid
– Perfecte ergonomie
– Aantrekkelijk ontwerp
– Beste prijs-kwaliteitverhouding

Ze zijn vanaf februari beschikbaar bij de geautoriseerde Leica dealers . De winkeladviesprijzen zijn voor de Leica Trinovid 8×42 en de Leica Trinovid 10×42 respectievelijk € 1.300,- en € 1.350,- incl. BTW.

Het volledige persbericht is hier te downloaden.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.