Introductie Leica S-League en S-Magazine.

Schermafbeelding_2011-12-15_om_15

Leica heeft een nieuw platform gelanceerd voor fotografen die werken met een Leica S 2 camera en voor alle anderen die zich willen laten inspireren. Het Leica S-Magazine verschijnt als een zeer fraai gedrukt tijdschrift, een online website en een ipad APP.

Schermafbeelding_2011-12-15_om_15

Naast fraaie en indrukwekkend werk van deze fotografen  is er ook Leica nieuws te vinden en de mogelijkheid om zelf gemaakt werkt van de leica s2 aan te bieden voor plaatsing in het tijdschrift, online en in de S-Magazine iPad APP.

Ga naar: www.s-league.net

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.