Introductie nieuw Leica V-Lux 3 bridge camera.

Schermafbeelding_2011-12-09_om_12

Transcontinenta kondigt als officiële importeur van Leica in Nederland de Leica V-Lux 3 aan. Een nieuwe Leica compact camera met een uitgebreide reeks aan mogelijkheden. Deze veelzijdige camera is voorzien van een Leica DC Vario-Elmarit 4.5-108mm f/2.8-5.2 ASPH 24 voudig super-telefoto zoomobjectief met een zeer grote zoombereik (gelijk aan 25-600mm in 35mm formaat). Voor consumenten die graag landschappen, architectuur, sport, reizen, portretten of natuur fotograferen, is deze nieuwe Leica V-Lux 3 door zijn flexibele zoombereik zeer geschikt. De nieuw ontwikkelde 12.1 megapixels CMOS beeldsensor garandeert uitzonderlijke beeldkwaliteit voor elke toepassing. Met de uitgebreide reeks aan video mogelijkheden en een HD video kwaliteit die vergelijkbaar is met die van high-end camcorders, is de Leica V-Lux 3 een universele oplossing voor creatieve fotografen die op zoek zijn naar een echte ‘alles-in-één’ camera.

Schermafbeelding_2011-12-09_om_12

De Leica V-Lux 3 is tevens voorzien van een zeer indrukwekkende reeks videofuncties. De camera legt Full-HD video vast in AVCHD formaat met een 1920x 1080 resolutie bij 60 beelden per seconde. Dit 1080p60 video formaat garandeert niet alleen perfecte weergave van snelle bewegingen met uitstekende details, maar is ook ideaal voor conversie naar alternatieve resoluties en verversingsfrequenties. Tijdens het opnemen van video is het volledig 24-voudig zoombereik beschikbaar. De geïntegreerde stereomicrofoon, met een elektronisch windruisfilter, zorgt voor een kristalhelder geluid.
Een ander bijzonder hoogtepunt van de Leica V-Lux 3 is zijn hogesnelheid burst modus: bursts van 12 beelden per seconden bij volledige resolutie of 60 beelden per seconde bij een resolutie van 3.5 megapixels. Hiermee heeft de Leica V-Lux 3 één van de snelste burst mogelijkheid onder camera’s in zijn klasse. Het razendsnelle autofocus en de korte ontspanvertraging zorgen er voor dat u nooit meer een uniek fotomoment zult missen!


De Leica V-Lux 3 zal in januari 2012 beschikbaar zijn. Bekijk voor meer informatie de internationale Leica website.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.