Introductie nieuw Leica microprisma matglas voor Leica S2.

Schermafbeelding_2011-11-18_om_13

Met dit nieuwe matglas komt Leica tegemoet aan de wensen van fotografen die graag met de hand scherpstellen. Het nieuwe matglas is ideaal in combinatie met de recent geïntroduceerd Leica S2 adapter voor objectieven van Hasselblad, Mamiya en Pentax. Dit matglas is voorzien van een deelbeeldwig met daaromheen een microprismaring. Het matglas heeft geen invloed op de lichtmeting van de camera en met de Leica S2 objectieven blijft ook de automatische scherpstelling normaal functioneren.

Op bladzijde 19 van de gebruiksaanwijzing van de Leica S2 camera staat uitvoerig beschreven hoe het matglas te vervangen.

Het  Leica microprisma matglas voor de Leica S2 is vanaf eind januari 2012 leverbaar voor een adviesprijs van € 330,00.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.