Spanje reis met de Leica V-Lux 30.

L10100636

Tijdens een korte trip naar het plaatsje Sitges aan, de Spaanse zuidkust, werden er met de Leica V-Lux 30 foto’s gemaakt van de haven en de inwoners. Het fijne van de camera is het enorme zoombereik van 24mm groothoek tot en met 384mm tele. Hierdoor is in een oogwenk te wisselen tussen overzichten en detail / portretfoto’s. De camera heeft een zeer korte ontspanvertraging zodat iedere moment “live” vast te leggen is. Zie hier wat voorbeelden van het zoombereik:

Wat ook indrukwekkend is is de kwaliteit van het Leica objectief. Zelf bij opnamen met de zon in beeld blijft de foto nog helder en contrastrijk zonder rare overstralingen.

L10100515

We hebben een selectie van diverse foto’s gemaakt en in hoge resolutie op onze Flickr account geplaatst. Hier kunnen ook de Exif informatie opgeroepen worden zodat exact te zien is hoe de foto’s gemaakt zijn. De Leica V-Lux 30 heeft ook een GPS ingebouwd en daardoor is in Flickr ook precies te zien waar de foto’s gemaakt zijn.

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.