Persbericht: Nieuwe Leica M9-P meetzoekercamera.

M9-p_silver_front_web

De essentie van Leica M fotografie!

Transcontinenta B.V., introduceert als officiële Leica importeur in Nederland, een nieuwe versie van ’s werelds kleinste full-frame digitale meetzoekercamera: de Leica M9-P. Deze nieuwe camera staat op hetzelfde hoge technologische niveau als de succesvolle Leica M9, maar daarnaast biedt de M9-P enkele bijzondere kenmerken die aan de specifieke behoeften van professionele fotografen voldoen. Leica ontwierp de M9-P als het ideale hulpmiddel voor professionele gebruikers, die voor het uitoefenen van hun beroep compacte, discrete camera-apparatuur verlangen met een gegarandeerde lange levensduur en tegelijk willen genieten van de voordelen van Leica M fotografie. De ‘P’ in haar naam, in het verleden reeds bij meerdere Leica modellen toegepast, positioneert deze camera direct in de lijn van de Leica M camera’s die speciaal ontworpen zijn aan de hand van de wensen en eisen van professionele fotografen.

M9-p_silver_top_web

De Leica M9-P is overigens een aanvulling op de huidige Leica M9. Beide modellen zullen naast elkaar in het Leica M segment acteren. De Leica M9-P is vanaf medio juli beschikbaar bij de geautoriseerde Leica M-dealers in Nederland en komt in twee verschillende uitvoeringen: zwarte lak of de traditionele zilverchroom versie. De verkoopprijs voor beide uitvoeringen is identiek en bedraagt € 5.995,- incl. BTW.

Upgrade huidge Leica M9:

Vanaf oktober hebben huidige Leica M9 bezitters overigens de mogelijkheid om hun camera te laten aanpassen en upgraden naar een M9-P door het aanpassen van het LCD scherm en de top cover van de camera. De specifieke prijzen hiervoor worden later in het jaar bekend.

 

Download hieronder de productfoto’s, het persbericht en de uitgebreide brochure:

 

 

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.