Leica S2 objectief firmware update en Image Shuttle software update.

Leicas2system_02

Leica heeft per direct een nieuwe firmware-update beschikbaar voor de LEICA S objectieven en een nieuwe versie van de Image Shuttle software. 
Gebruikers die willen profiteren van de nieuwe mogelijkheden kunnen de updates nu downloaden in de “Leica eigenaren gedeelte” van de Leica website.

De objectieven firmware-update is beschikbaar voor de volgende Leica objectieven:

  • LEICA Summarit-S 1:2,5 / 35mm ASPH
  • De LEICA Summarit-S 1:2,5 / 70mm ASPH
  • De LEICA APO-MACRO-Summarit-S 1:2,5 120mm
  • LEICA APO-ELMAR-S 1:3,5 / 180mm

De nieuwe Leica S objectieven firmware-update optimaliseert de prestaties door een nieuwe verbeterde initialisatievolgorde bij het inschakelen van de camera. Deze firmware-update dient per objectief uitgevoerd te worden. Voor een correcte werking van de update is het noodzakelijk om de update-handleiding nauwkeurig op te volgen. Deze handleiding vindt u in de download sectie van de firmware-update.

Leica Image Shuttle software update geeft de volgende verbeteringen en vernieuwingen:

  • Optimalisatie van de compatibiliteit met de nieuwe firmware voor de Leica S2
  • Nieuw vrijstaand en schaalbaar “Quick View”-venster om opgenomen opnamen in de tethered shootingmode direct weer te geven.

Download:

De Leica S lens firmware-update, de Leica Image Shuttle software-update en alle benodigde instructies en handleidingen zijn gratis beschikbaar voor alle geregistreerde Leica S bezitters op: http://owners.leica-camera.com/.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.