Introductie nieuwe Leica Rangemaster CRF 1000 laser afstandsmeter.

Het beste in innovatieve Leica technologie nu voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Leica-rangemaster-crf-1000-laser-rangefinder-profile-40528-pic1

Leica presenteert vandaag een nieuwe laser-afstandsmeter als het nieuwste lid van de Leica  Sport Optics familie. De Leica Rangemaster CRF 1000 is de opvolger van de bekende Rangemaster CRF 800 en combineert de perfecte ergonomie met topklasse optische prestaties. De Leica CRF 1000 monoculaire laser afstandsmeter is voorzien van dezelfde, verbeterde, LED die ook in het topmodel van de range is terug te vinden(CRF 1600), te weten de CRF 1600. Dit LED zorgt ervoor dat de aangegeven afstand veel gemakkelijker te lezen is bij ongunstige licht en bij zeer fel licht (bijvoorbeeld zon in combinatie met sneeuw). De informatie wordt scherper en helderder weergegeven en het nieuwe LED geeft een veel beter contrast. Het hoogwaardige optische systeem van de CRF 1000, wordt beschermd door de nieuwe Leica AquaDuraTM Coating. Deze hydrofobe beschermende coating laat het water er gewoon aflopen en de vuilafstotende laag maakt het bijzonder gemakkelijk de afstandsmeter na gebruik schoon te maken. De body van de Leica CRF 1000 is bedekt met een slijtvaste, rubberen verf, die de gebruiker bovendien een bijzonder goede grip geeft.

Schermafbeelding_2010-12-20_om_10

De Leica Rangemaster CRF 1000 zal vanaf januari 2011 beschikbaar zijn en de adviesverkoopprijs incl. B.T.W. bedraagt € 550,-. Te verkrijgen bij de officiële Leica Sport Optics Dealers in Nederland.

Lees voor meer informatie en specificaties het persbericht.

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.