Bezoek de Leica dagen bij de Vogelbescherming Nederland

Bij de Vogelbescherming kunt u in de ruime winkel en het unieke terras met vogeltuin optimaal genieten van de Leica Sport Optics.
Ervaar de vele voordelen van het merk Leica in het topsegment van de markt. Naast verrekijkers en telescopen is Leica vooral beroemd als een van ’s werelds beste fotocameraproducenten. Tijdens deze dagen kunnen geinteresseerden dan ook kennis maken met de diverse topcamera’s als de vermaarde Leica M9 en ’s werelds beste compactcamera de nieuwe Leica X1.

Ook is er een Photokina primeur te zien, de digiscope adapter voor de Leica X1. Hiermee maakt u in een handomdraai professionele opnamen door uw Leica telescoop! Voor meer info zie onze eerdere blog post.

silverline

Programma

  • De nieuwste modellen verrekijkers, telescopen en compact camera’s
  • Digiscoping demonstratie (digitaal fotograferen door de telescoop)
  • Mogelijkheid tot intekenen op de nieuwe Leica silverline verrekijkers
  • Gratis service check en reiniging van uw Leica optiek
  • Extra voorlichting door personeel van Leica
  • Kinderhoek met spelletjes en kleurplaten (Let op: niet bewaakt)

Tijdens de Leica dagen zijn er diverse speciale aanbiedingen in de winkel van de Vogelbescherming. Ga naar de website voor meer informatie:  vogelbescherming.nl

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.