Nieuwe Leica digiscope adapter voor Leica X1.

Met deze nieuwe Leica digiscope adapter is het voor iedere natuurliefhebber mogelijk om snel en eenvoudig topkwaliteit supertele opnamen te maken. Maak de adapter vast aan de Leica X1 en vergrendel deze met een draaiknop snel op de telescoop (voorzien van het 25-60x zoomoculair). De grote CCD van de X1, het topobjectief en de opslag in DNG formaat maken professionele resultaten mogelijk.

Foto_1

Met het oculair in de 30x zoomstand heeft u het equivalent van een 3000mm tele objectief. U stelt grofweg scherp met de telescoop en via het automatisch scherpstelsysteem van de Leica X1 camera wordt dan de optimale scherpte ingesteld. Op onderstaande foto is het goed te zien als u het LCD beeld vergelijkt met het “uitzicht” er achter.

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.