Leica M9 Titanium set.

Foto_1

Walter de ‘Silva is de top designer bij Volkswagen en heeft meegewerkt aan het ontwerp van deze zeer exclusieve Leica M9 camera. De camera wordt geleverd in een speciale set zoals hieronder te zien is. De camera is voorzien van de nieuwe Summilux M 35mm F1.4, twee vingergrepen voor een zekere grip op de camera en een exclusief handboek dat niet los te koop is. Intern heeft de camera een nieuwe manier van weergeven van de objectief kaders, in dit geval met LED verlichting. Hierdoor verdween de noodzaak van het verlichtingsvenster in de body.

Foto_2Foto_3

Ook geheel nieuw is de M9 draagriem/ holster. Op deze manier bent u zeer snel schietklaar. Later hopen we hier ook beelden van te hebben.

Foto_4

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.