Nieuw Leica handgreep/batterypack S en nieuwe handstrap S

Foto_1

De nieuwe handgreep voor de Leica S2 zal op de Photokina te zien zijn. Het is uitgevoerd met een tweede ontspanknop, een AF lock en een klikwiel. Hierdoor zal het vooral bij portretfotografen in de smaak vallen. In de grip past een accu en de naden zijn stof en spatwaterdicht.

Foto_2

Een ander optionele nieuwigheid is de neopreen Leica Handstrap S dat met behulp van klittenband snel en eenvoudig te monteren is. Het zorgt voor extra grip en veiligheid bij het fotograferen uit de hand.

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.