The Leica User Forum Charity Book 2010 | Boek Preview

http://www.blurb.com/assets/widget.swf?book_id=1397107&mode=bookshow

Leica Camera fans zijn gepassioneerd. Niet alleen zijn ze gepassioneerd over hun camera’s, ze zijn ook gepassioneerd om de wereld waarin ze hun foto’s vastleggen te helpen.

Leden van de Internationale Leica User Forum kwamen samen om ‘The Leica User Forum Charity Book 2010’ te creëren om op deze manier de Vereniging voor Internationale Cancer Research (AICR) te kunnen ondersteunen. Toen Bill Palmer Leica Camera AG benaderde over het boek in juni van dit jaar hadden ze al € 9.000 opgehaald op basis van de eerste verkoopresultaten van het boek. De forum leden die het project leiden, hadden echter hulp nodig voor bekendmaking van het boek en zo begon de ‘Leica voor AICR’ campagne. Aangezien het ‘Leica voor AICR’ initiatief nu tot een einde komt zou Leica Camera iedereen willen bedanken voor het helpen van het creeren van bewustwording en het genereren van fondsen voor de AICR en de Leica User Forum Boek!
Als u wilt bijdragen aan AICR en het ‘Leica User Forum Book’ wilt ondersteunen, dan is het ‘Leica User Forum Book’ nog steeds beschikbaar voor aankoop en de opbrengst komt uiteraard ten goede aan de AICR.

 

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.