Leica Fotografie International brengt iPhone en iPad app uit

Leica_magazinefoto

Leica Fotografie International brengt een app uit voor de Apple iphone en iPad. Hierin zijn voorbeeldfoto’s te bekijken gemaakt met de leica S2, M8, M9 en de X1.

Leica Fotografie International is het toonaangevende magazine voor liefhebbers van Leica voor meer dan 60 jaar. We presenteren de stijl-iconen van de vormgeving van de afgelopen decennia, naast spannende eigentijdse functies en aspirant jong talent. Wij bieden ook inside stories, uitgebreide testrapporten en nuttige tips. De LFI Gallery is een gratis service die door LFI Leica Fotografie International wordt aangeboden. Het is een online platform waar u uw foto’s kunt presenteren aan een breed publiek van Leica enthousiastelingen, zowel professioneel als amateur.

Deze applicatie biedt een onderscheidend selectie van de mooiste foto’s voorgelegd aan de galerie LFI voor de camera modellen S2, M9, M8 en X1.”

p.s.

Deze app is alleen te vinden in de Amerikaanse APP Store

voor meer info ga naar LFI

Advertenties

Over Transcontinenta

Transcontinenta (www.transcontinenta.nl) is importeur van bekende A-merken op het gebied van fotografie, video, print en interactieve educatie. Onze merken zijn: Leica, Tamron, Gitzo, Lensbaby, Metz, broncolor, VISATEC, kobold, Bushnell, Carl Zeiss, Tamrac, Kenko, HP, Lexar, Multiblitz, Lastolite, Datacolor, Mola, Hedler, Datacolor, Polaroid, The Impossible Project, Juden Juka, Gossen, Artisan & Artist, Lenspen, Gary Fong, Azden, Novoflex, Tetenal, Technotape, B&W International, Delkin, Telefunken, Kaiser Fototechnik, Rotatrim, Agfa, ION the Actioncam en Cotton Carrier. Bezoekadres en Pro-Room: Tarwestraat 29 2153 GE Nieuw-Vennep
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.